Jäseneksi

Suomen Ratsastajainliiton jäsenseuraan kuuluvina PaHe:n jäsenet saavat mm. Hippos-lehden 8 kertaa vuodessa, jäsenkortin vuosittain sekä tapaturmavakuutuksen, joka on voimassa aina hevosten kanssa toimiessa, riippumatta siitä, harrastetaanko ratsastuskoulussa vaiko kotitallilla. SRL:n monet yhteistyökumppanit myös myöntävät jäsenille erilaisia etuja. Näistä eduista löytyy lisätietoa SRL:n omilta sivuilta.

Täysjäsenyyden vaihtoehtona on mahdollista liittyä myös ns. perhejäseneksi, jolloin tapaturmavakuutus on myös voimassa, mutta Hippos-lehteä ei tule. Perhejäsenyys edellyttää, että perheessä on jo yksi seuran täysjäsen. Seuraan voi myös liittyä kannatusjäseneksi.

Jäsenmaksut vuodelle 2014 (yhdistyksen osuus hinnoista 5 €)
• seniorijäsen (18-vuotta täyttänyt) 57e
• juniorijäsen 52e
• perheenjäsen 32e
• kannatusjäsen 10e

Jos haluat liittyä PaHe:n jäseneksi, ota yhteyttä jäsensihteeriin lähettämällä hänelle sähköpostia. Ilmoita nimi-ja osoitetietojen lisäksi myös koko henkilötunnuksesi, joka tarvitaan SRL:n tapaturmavakuutusta varten. Mikäli olet ollut aiemmin toisen seuran jäsen, ilmoita jäsennumerosi. Kerro sähköpostissasi myös, liitytkö seniori-, juniori-, perhe- vai kannatusjäseneksi. Jäsentiedot päivittyvät n. kahdessa viikossa. Kilpailulupien voimaanastuminen kestää vähintään viisi päivää.

PaHe:n jäsensihteerin tavoittaa osoitteesta pahenjasensihteeri[at]gmail.com tai tiina[at]keskiset.fi. Muista korvata osoitteen [at] @ -merkillä!

Webdesign © Hilla 2009-2012