Etusivu

Paattisten Hevosystävät PaHe r.y:n perustamiskokous pidettiin lokakuussa 2007. Seuran perustamisen tarkoituksena oli saada Paattisten ja lähialueiden lukuisia hevosihmisiä tutustumaan toisiinsa ja saada alueelle oma Suomen Ratsastajainliittoon (SRL) kuuluva ratsastusseura, jollaista täällä ei aiemmin ole ollut.

Seura on tarkoitettu kaikille hevosia harrastaville iästä ja hevosharrastuksen lajista riippumatta, niin aktiiviharrastajille kuin omaksi ilokseen harrastavillekin, joilla ei välttämättä ole kilpailullisia tavoitteita. Jos taas kilpaileminen kiinnostaa, niin kilpailuihin osallistuminen yleensä edellyttääkin johonkin ratsastusseuraan kuulumista.

PaHe on ensimmäisten toimintavuosiensa aikana järjestänyt tapahtumia, joihin kaikilla jäsenillä on ollut mahdollisuus osallistua, mm. jo perinteeksi muodostuva hevosten Match Show huhtikuussa sekä pikkujoulujuhlat. Suunnitelmissa on myös järjestää omia kilpailuja – ainakin alkuun harjoitusmielessä seuran sisäisiä – ja myös yhteisiä retkiä hevostapahtumiin.

Seura myös kutsuu hevosalan asiantuntijoita pitämään kaikille avoimia luentotilaisuuksia eri aiheista. Mikäli jäsenet toivoisivat seuran järjestävän luennon jostain tietystä aiheesta, niin toivomuksen voi esittää ottamalla yhteyttä seuran puheenjohtajaan tai keneen tahansa hallituksen jäsenistä.

Kaikki jäsenet ovat tervetulleita seuran vuosittaisiin kevät- ja syyskokouksiin, joihin kutsu lähetetään sähköpostilla.Ilmoitustaulu

Sääntökoulutus

 Lauantaina 8.2.2014 klo 10-13

Metsämäen raviradan kahviossa

Os. Vanha Tampereentie 235

Katso tarkemmat tiedot tästä 

 

 


Webdesign © Hilla 2009-2012